radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » L’institut obre portes abans de les preinscripcions

L’institut obre portes abans de les preinscripcions

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 357 0

Aquesta tarda el centre de secundària de Palafolls oferirà una jornada de portes obertes per , d’una banda, mostrar les seves instal·lacions generals i, per l’altra, explicar quin és el projecte educatiu de centre i el seu funcionament general.

A finals de mes comencen les preinscripcions escolars pel proper curs i abans que els pares decideixin on demanaran plaça pels seus fills, els centres acostumen a mostrar-se i explicar-se per esvair possibles dubtes entorn al centre o al procés de matrícula.

D’aquesta manera l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls oferirà avui una visita pel centre als pares interessats a partir de les 5 de la tarda. Es faran en petits grups i guiats per professors del centre educatiu. A mesura que vagin arribant els pares, s’aniran fent les visites pel centre. Cap a les 6, els pares que ho vulguin podran assistir a una xerrada informativa destinada a explicar el funcionament general del centre. Rosa Martínez, directora del centre educatiu, explica que no cal inscripció prèvia.

Segons Martínez les qüestions més habituals dels pares nouvinguts al centre demanen per la manera o fòrmula de confecció dels grups i sobre el funcionament dels espais comuns a les hores d’esbarjo.

El període de preinscripció de secundària començarà el dia 29 de març i s’allargarà fins el dia 9 d’abril. Ja el dia 26 d’abril es faran públiques les llistes baremades.