radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Política Una 30a de palafollencs participaran demà a la manifestació de Madrid

Una 30a de palafollencs participaran demà a la manifestació de Madrid

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 483 0

Aquesta propera nit sortirà un autobús compartit entre l’ANC de Tordera, l’ANC i el CDR de Palafolls per tal d’assistir a la manifestació  convocada demà a Madrid en favor del Dret a Decidir.

En total, una 30a de palafollencs sortiran de bon matí cap a la capital espanyola. Sortiran a ¼ de 7 del matí des de la plaça de les Valls d’Ax.

La previsió és arribar a les 4 de la tarda a Madrid, per ser a temps de participar a la manifestació  que començarà cap a les 6 de la tarda pel passeig del Prado, entre Atocha i Cibeles. Ja cap a les 8 de la tarda, el bus compartit entre Tordera i Palafolls retornarà cap a casa. Ho explica l’Eduard Aragonès, membre de l’ANC i responsable de l’expedició palafollenca.

Més de seixanta col·lectius socials, organitzacions del 15-M, entitats republicanes i antifeixistes, a més d’ANC i Òmnium Cultural, han convocat la manifestació a Madrid perquè el dret a decidir «no sigui un delicte» i per l’autodeterminació, coincidint amb la celebració del judici del procés al Tribunal Suprem.

Aquest autocar és un dels prop de 380 que s’han organitzat des de Catalunya per assistir a la manifestació, però també n’hi ha provinents d’altres indrets de l’Estat com Galícia, Castella i Lleó, Andalusia, Euskadi i Astúries.