radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Economia S’obre el procés per crear una borsa de personal per a  brigada municipal d’obres i serveis

S’obre el procés per crear una borsa de personal per a  brigada municipal d’obres i serveis

COMPARTEIX-HO
, / 401 0

L’Ajuntament de Palafolls ha decidit crear una borsa de treballadors per a la brigada municipal. En concret es busquen oficials de 1a i 2a d’obres, oficials 1a i 2a  de lampisteria, oficial 1a de fuster i oficial 1a conductor de camió, per a cobrir possibles vacants o substitucions a la plantilla habitual de la brigada.

La selecció es farà a través del sistema de concurs i la formalització de contractes de treball de caràcter temporal. Per a ser admès a la realització de les proves selectives els aspirants hauran de reunir les condicions i requisits establerts en les bases.

El termini de presentació de sol·licituds acaba en uns 10 dies i per participar al procés caldrà, com és habitual, abonar el cost de les taxes per participar en aquest procediment.

Podeu tenir més informació a palafolls.cat