radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Els playmobils aterren a Blanes aquest cap de setmana

Els playmobils aterren a Blanes aquest cap de setmana

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 764 0

Serà el Passeig de Mar de la ciutat que allotjarà la 1a Fira de Col·leccionisme Playmobil, un esdeveniment gratuït amb diversos atractius per a totes les edats.

D’entrada hi haurà una desena de punts de venda de figures, amb una amplia oferta de caixes que estan fora de catàlegs, productes d’importació, les últimes novetats, figures customitzades, peces a granel i altres al·licients dels coneguts com a clicks.

Dissabte la fira funcionarà de 2/4 d’11 del matí fins 2/4 de 3 del migdia, i des de 2/4 de 5 de la tarda fins les 8 del vespre, però l’endemà la fira es tancarà una hora abans, a les 7.

A banda de poder triar i remenar entre un munt de playmobils, la fira inclou un programa d’activitats paral·lel i per a totes les edats.

Hi haurà Tallers de Creativitat, espais didàctics relacionats amb la iconografia Playmobil i tallers d’Arts Plàstiques on es faran manualitats a base de diferents tècniques com els llapis de colors, pintura, ceres o retoladors. Altres tallers seran els que serviran per confeccionar Caretes de personatges Playmobil o Maquillatges de fantasia.

També hi haurà un photocall amb figures gegants de Playmobil i inflables gratuïts per gaudir de la fira.

També es munta una Ruta dels Aparadors Playmobil per recórrer diversos carrers del centre del municipi per anar descobrint diversos personatges Playmobil de gran format que s’amaguen en els aparadors de botigues i comerços del nucli històric de Blanes.