radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat El robatori del cablejat elèctric deixa a les fosques els carrers de Mas Reixach

El robatori del cablejat elèctric deixa a les fosques els carrers de Mas Reixach

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 197 0

La urbanització palafollenca ha passat amb normalitat l’última nit. Els fanals han funcionat normalment gràcies a un quadre elèctric provisional instal·lat pels serveis municipals i que ha pogut garantir l’enllumenat públic.

El passat dilluns, però la urbanització va estar a les fosques després que uns desconeguts accedissin al quadre elèctric que alimenta el servei d’enllumenat públic en aquesta zona del municipi i s’emportessin gran part del cablejat.

Aquest robatori va deixar sense llum els carrers de la urbanització durant la matinada d’aquest dimarts.

Ja ahir la brigada municipal de lampisteria, un cop va conèixer la incidència, va instal·lar un quadre provisional que garantís el subministrament  de l’enllumenat.

Ara s’ha encarregat un nou quadre definitiu que s’instal·larà en breu.

Tot i que ja no és tant habitual com ho era en els pitjors anys de la crisi, el robatori de cablejat elèctric continua sent un mal de cap pels ajuntaments, ja que provoquen greus perjudicis econòmics i problemes en els serveis d’enllumenat.

A principis del mes de febrer, per exemple, uns desconeguts van robar gran part del cablejat del carrer Llorer, a la urbanització de Ciutat Jardí. Aquell robatori va suposar dies sense llum pels veïns, a banda d’un cost d’uns 500€ en material i la mà d’obra.

Els lladres acostumen a triar urbanitzacions o carrers més aïllats, per tal de no ser vistos mentre retiren el cable de fanals o dels quadres elèctrics.