radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Inici » Concert de la Banda de Palafolls i una banda nord-americana al teatre

Concert de la Banda de Palafolls i una banda nord-americana al teatre

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 652 0

Serà a partir de les 8 del vespre quan la Banda Municipal de l’Escola de Música de Palafolls compartirà escenari amb la banda Champlin Park High School Band de Minnesota. Es tracta d’una banda  de prop d’un centenar de músics que aquests dies fan una estada a Catalunya.

Aquesta banda dels Estats Units actuarà al nostre municipi amb un repertori que inclou gestos de complicitat amb la música clàssica i les cançons tradicionals que caracteritzen a les formacions de banda sobretot a Nord Amèrica.

El concert començarà a les 8 del vespre al Teatre Municipal amb la Banda Palafolls que oferirà tres peces per tal d’agrair la visita de la banda nord-americana, amb la que oferiran una peça conjunta. Després serà la formació de Minessota la que presentarà la seva proposta musical amb fins a 13 composicons.

Segons David Martínez, director de l’Escola de Música, és una gran oportunitat de veure una banda universitària de 96 músics.

De fet, segons Martínez, també és una oportunitat pels músics de la Banda palafollenca que compartiran assajos i estones amb els músics nord-americans.

El concert, que és gratuït, es farà al renovat teatre de Palafolls, que des de la seva reobertura ha esdevingut l’epicentre de l’oferta cultural del nostre municipi.