radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Esports Més de 250 participants acaben el Trail Senyor del Castell

Més de 250 participants acaben el Trail Senyor del Castell

COMPARTEIX-HO
, / 463 0

Ahir al matí es va celebrar la segona edició d’aquesta prova esportiva que va aplegar prop de 300 corredors disposats a gaudir i a patir d’una cursa exigent que recorre la muntanya del Castell de Palafolls en un traçat de 12Km.

El guanyador de la prova va ser Carlos Galobardes, del Team Land Sports, que va completar el recorregut en una hora, 2 minuts i 52 segons, un minut per davant del segon classificat, que va ser Pol Bonet, del Safir Team, l’organitzador de la prova. Completava el podi masculí Josep Maria Rey, que va acabar la trail en poc més d’una hora i 7 minuts.

Bianca Barquet, del club Running Vigias, va ser la primera dona en arribar a meta després d’una hora, 19 minuts i 55 segons de cursa. La segona classificada va ser Miriam Moreno, a 4 minuts i Cuca Novellon va ser la tercera a 10 minuts de la guanyadora.

La jornada va acompanyar el desenvolupament de la prova esportiva, en la que hi havia més de 300 inscrits. La sortida la van prendre 282 corredors  i 256 van acabar arribant a meta, situada al Palauet de Palafolls.

 

Consulta la classificació final AQUÍ