radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
ERC aplega més de 400 persones a la seva calçotada
, / 568 0 0

ERC aplega més de 400 persones a la seva calçotada

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » ERC aplega més de 400 persones a la seva calçotada

La formació assegura que és el record de participants d’aquesta jornada lúdica, que els republicans han realitzat aquest diumenge per 12a vegada. Fins i tot la formació va haver de tancar inscripcions a finals de setmana. A banda dels calçots, també es van servir botifarres amb fesols del ganxet.

Concentració de divendres. RP

L’acte tenia enguany un al·licient i un ambient especial al tractar-se d’un any electoral.

La calçotada  va acabar amb el ja tradicional campionat de bitlles catalanes a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Dos dies abans, divendres, i coincidint amb el dia de les dones, la formació, conjuntament amb la seva secció juvenil Jovent Republicà, va organitzar una concentració reivindicativa a la plaça Major.

Durant la convocatòria, que va reunir més d’un centenar de persones, la republicana Susanna Pla va donar la benvinguda als assistents i va recordar la situació de les dones avui dia. En aquest sentit va assegurar que cal que siguin les dones les que reverteixin la situació de desigualtat que vieuen.

Acte seguit dues noies joves van llegir el manifest de la jornada. Un text que posava de manifest la situació de desigualtat de les dones al mercat laboral, en els salaris, i evidenciant que són les dones les que pateixen més risc de  pobresa.

La concentració es va fer divendres al vespre a la plaça Major