radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Esports El juvenil de futbol s’imposa al per la mínima al Sant Feliu

El juvenil de futbol s’imposa al per la mínima al Sant Feliu

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 88 0

L’equip es va desplaçar a Sant Feliu de Guixols per enfrontar-se al penúltim classificat. Els palafollencs es van imposar per la mínima amb un gol de Juan Aperador al minut 67. 3 punts més per l’equip que és 8è a la taula i que la propera setmana jugarà a casa contra el Sils, que és 5è a 4 punts dels palafollencs.

L’Amateur del Club Deportiu va caure a casa contra la Vidrerenca per 1 gol a 3. L’únic gol palafollenc el va marcar Marcos Martín de penal a la mitja hora de partit i suposava el 1 a 2. L’equip continua immers en una dinàmica negativa i suma 4 jornades sense puntuar. És 17è, penúltim  i la propera jornada jugarà al camp del Farners , que és l’actual 12è classificat.

Tampoc va tenir sort el Cadet que se les havia de veure amb un dels equips més forts del campionat, el Juve Lloret. Ho demostra el marcador final 8 a 1. El gol de l’honor el va marcar Jordi Vicea sobre el xiulet final del partit. El cadet és 7è, amb 25 punts i la propera jornada jugarà contra el líder, el Ca la Guidó de Blanes, que  suma 54 punts.

En Futbol Sala, el sènior continua líder després de guanyar per 4 a 3 al Tordera Parc, amb 2 gols de Sánchez, un d’Ousama i un d’Arnau Serra. La propera jornada serà contra un altre equip torderenc; el Futsal Tordera que és cuer de la taula sense cap punt.

El partit interessant la propera jornada serà el que enfrontarà el juvenil B de Palafolls amb el Juvenil A de la nostra vila. Un és 11è i l’altre 4t a la classificació.

L’equip femení va caure per 5 a 1 a la pista del Premià de Dalt, amb l’únic gol palafollenc de Naiara Naranjo. La propera setmana jugarà contra el Racing Pineda.