radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Comarcal Un accident laboral deixa un mort aquesta matinada en una indústria de Malgrat

Un accident laboral deixa un mort aquesta matinada en una indústria de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 488 0

Foto: La Vanguardia

Segons ha informat el cos de Mossos d’Esquadra, aquesta matinada un home de 32 anys i veí de Malgrat de Mar ha mort després de patir un accident en una fàbrica del municipi. Segons ha indicat l’emissora Ona Malgrat, es tractaria de l’empresa Mapa Spontex.

Segons informen els Mossos, l’home conduïa un transpalet carregat amb material quan, per causes que s’estan investigant, la càrrega s’ha desestabilitzat i li ha caigut a sobre. Les unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques han atès la víctima i l’han traslladat a l’Hospital, on finalment ha mort.

La Unitat d’Investigació de la comissaria d’Arenys de Mar ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.