radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Palafolls es prepara per un nou Carnaval
, / 739 0 0

Palafolls es prepara per un nou Carnaval

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Palafolls es prepara per un nou Carnaval

Tot i que la majoria de municipis celebraven les seves rues de Carnaval el cap de setmana passat, a Palafolls l’esdeveniment arriba aquest proper diumenge.

Ho farà, com és habitual, amb una rua amb carrosses i comparses pel centre del municipi, que sortirà a les 12 del migdia des de les benzineres i recorrerà l’avinguda Costa Brava en direcció al centre de Palafolls.

Enguany participaran a la rua un total de 12 carrosses i comparses, amb una xifra total que arriba als 450 participants en la rua, públic assistent a banda.

De tot plegat en parla el Tècnic Auxiliar de Cultura a l’Ajuntament de Palafolls Ricardo Morales.

La rua tindrà com a punt final a la Rambla de les Ferreries, a la zona de l’aparcament de les escoles de Palafolls, i serà allà on es farà el lliurament dels trofeus commemoratius als participants de les carrosses i comparses.

Hi haurà gratificacions de 100 euros per les 10 millors, tenint en compte les bases de participació a la rua, i enguany també s’ha previst un nou premi de 500 euros pels guanyadors, que es donarà a partir del criteri del jurat, que avaluarà entre d’altres el nombre de participants, la qualitat de les disfresses i l’espectacle musical i de dansa que es faci.

A la zona final s’oferirà música i servei de bar, i segons ha informat l’Ajuntament hi haurà també una oferta d’entrepà de botifarra amb bossa de patates i beguda a un preu al mateix dia de 8 euros.

L’organització de la Rua de Carnaval de Palafolls és a càrrec de la Comissió de Reis i Carnestoltes i el Cafè de Palafolls, amb la col·laboració de l’Ajuntament.