radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDimecres, 19:30-20:00
Home Política Palafolls En Comú desvetllarà aquest dissabte la seva llista per les municipals

Palafolls En Comú desvetllarà aquest dissabte la seva llista per les municipals

COMPARTEIX-HO
, / 358 0

A falta de menys de 3 mesos per les eleccions municipals del maig, Palafolls va coneixent en comptagotes els candidats i les formacions que concorreran als comicis.

Palafolls en Comú, confluència d’esquerres on s’unirà l’actual grup d’ICV-EUiA palafollenc, ha anunciat que demà dissabte farà públic el nom de la persona que encapçalarà la el partit, així com també la resta de noms de la llista.

Serà en un acte obert al MiD de Palafolls que començarà a les 7 del vespre.

Juan Andrés Osorio, actual reguidor d’ICV-EUiA al consistori, no ha volgut avançar més detalls pel que fa a la presentació de demà, on sí que avança que hi haurà parlaments de persones d’altres municipis.

De moment, la formació no ha volgut avançar més detalls de quin serà el seu programa electoral, que segons expliquen encara ha de passar per assemblea, i la intenció que té el partit és guardar la resta de temes per l’acte de demà.