radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-17:00
Home Política ERC celebra diumenge la seva tradicional calçotada

ERC celebra diumenge la seva tradicional calçotada

COMPARTEIX-HO
, / 314 0

Els republicans tornen a celebrar aquest proper diumenge un acte que ja s’ha convertit en tradicional en el seu calendari, com és la calçotada popular.

La formació prepara la que serà la 12a edició de l’acte, on convida a tota la ciutadania a participar-hi i on ha aconseguit congregar en les darreres edicions i, segons xifres del mateix partit, al voltant de les 380 persones.

Segons ha explicat Francesc Alemany, regidor portaveu d’ERC i cap de llista del partit per les properes municipals a Palafolls, estan satisfets de poder celebrar aquest acte a nivell popular, i a la vegada no amaga la importància política que té enguany, quan falten menys de 3 mesos per les eleccions.

Durant aquesta setmana, la formació ha estat venent els tiquets a diferents establiments del municipi, com són la fruiteria Ca la Carme, la Llibreria Colors i el Casal d’Avis de Palafolls.

Pel mateix dia ERC reserva alguns tiquets per la gent que hi vulgui assistir i no l’hagi pogut comprar prèviament. La calçotada tindrà lloc diumenge al migdia al Fòrum Palatiolo.