radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Medi Ambient El nou sistema de recollida de residus es començarà a implementar a Sant Lluís la setmana que ve

El nou sistema de recollida de residus es començarà a implementar a Sant Lluís la setmana que ve

Medi Ambient

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 344 0

Imatge d’alguns dels nous contenidors que tindrà Palafolls, a l’espera de ser instal·lats – RP

Aquesta és la previsió que ha fet l’Ajuntament de Palafolls, després que des de ja fa unes setmanes s’hagi estat treballant en l’adequació dels indrets on s’ubicaran les noves illes completes de contenidors.

El regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament, Martí Victòria, ha concretat que, si no hi ha cap contratemps, el proper dimarts 12 es començarà a implementar el nou sistema al barri de Sant Lluís, la primera de les zones del municipi on s’implementarà per fases el nou sistema.

Victòria explica que les obres ja pràcticament s’han acabat, a falta d’ultimar alguns detalls de les noves illes un cop s’hagin col·locat els nous contenidors.

Tal i com va anunciar l’Ajuntament a principis d’any, la implementació del nou sistema de recollida de residus es farà per barris, començant per Sant Lluís i continuant per la resta de zones de Palafolls.

En aquest sentit, Victòria preveu que a finals d’aquest mateix mes de març ja hi hagi el sistema de recollida d’escombraries en ple funcionament a tot el municipi.

El nou sistema de recollida selectiva de Palafolls comptarà amb un total de 200 contenidors de reciclatge, uns 40 més dels que hi ha actualment. Aquest augment implicarà una reducció dels de rebuig, que passaran de 100 a 50, però amb més capacitat de la que tenen els que hi ha actualment.

D’aquí a pocs dies, i seguint les previsions del consistori, els contenidors que hi ha actualment a l’estacionament del parc aquàtic de Palafolls començaran a ser repartits a les noves ubicacions que acolliran la 50a d’illes completes arreu de Palafolls.