radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal Unes obres tallen el trànsit per la plaça de la Barretina de Malgrat durant 3 setmanes

Unes obres tallen el trànsit per la plaça de la Barretina de Malgrat durant 3 setmanes

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 99 0

Ahir van començar els treballs de renovació del paviment del tram del carrer Passada situat davant la plaça de la barretina que segons el propi Ajuntament estava molt malmès.

Aquestes obres, que duraran 1 setmana, provoquen restriccions de trànsit en aquest tram del centre de la població durant almenys 3 setmanes, ja que un cop finalitzades caldrà esperar dues setmanes més per garantir que el paviment s’adhereixi correctament i evitar el risc de trencament.

Les obres consisteixen a substituir les llambordes d’aquest tram del carrer de Passada per unes altres  més resistents que puguin suportar l’elevat pas dels vehicles d’aquest tram de carrer. A més, també s’hi farà unes noves rampes d’accés al tram elevat. Seran rampes amb pendents més suaus.

També està previst de col·locar unes pilones davant de l’ascensor inclinat per advertir als conductors que en aquest punt hi ha un pas de vianants.

Tots aquests treballs tenen un cost de 16.000 euros i es financen amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Les obres han obligat a fer nombrosos canvis en la circulació de vehicles a la zona. Segons ha informat la Policia Local de Malgrat els veïns del carrer Passada, Aragó, Ramon Cama i la part final del carrer de Camí Nou tindran accés exclusiu pel carrer Passada amb carrer Nàpols. Els veïns han de sortir en direcció contrària del carrer Camí Nou fins el passatge Alsina, on hi ha l’escola Chanel, que serà un dels punts complicats per la mobilitat a la zona a les hores d’entrada i sortida dels estudiants.