radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat prepara un nou curs de monitors de lleure

Malgrat prepara un nou curs de monitors de lleure

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 465 0

Foto: xarxanet.org

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha organitzat un nou curs de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil al municipi.

Segons ha informat el consistori malgratenc, l’activitat es durà a terme aquest cop del proper 13 d’abril al 4 de maig i a anirà a càrrec de l’Escola d’Educadors de la Creu Roja.

L’horari serà diferent depenent dels dies. Els dies 13, 15, 16, 18, 20, i 27 d’ abril, així com també el 4 maig, serà de 9 del matí a 2 del migdia, i la tarda de dos quarts de 4 fins a dos quarts de 9 del vespre. Per altra banda, els dies 14, 17, 19, 21, 22 i 28 d’abril es farà només als matins, de 9 del matí a 2 del migdia. Ç

Per inscriure’s en aquesta formació, que s’impartirà a l’Escola d’Adults de Malgrat de Mar, cal complir dos requisits bàsics. Un és tenir fets els 18 anys en el moment de la inscripció, i l’altre és haver obtingut el certificat d’ESO o titulació equivalent.

Les inscripcions per aquest nou curs de monitors o monitores d’activitats de lleure infantil i juvenil s’han de formalitzar entre aquest proper dilluns 4 de març i el 5 d’abril al Centre Cívic de Malgrat de Mar, i les places són limitades.

Segons informa l’Ajuntament, l’horari per tramitar la inscripció és de 8 del matí a 3 de la tarda, i cal presentar una fotocòpia del DNI i també del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent.

El preu del curs és de 80 euros i una part de la formació és finançada per la Regidoria de Joventut. El preu inclou una tutoria personalitzada, material didàctic i assegurança.

La durada total del curs són 100 hores de formació presencial, 25 més de formació no presencial, 25 de memòria de pràctiques i 160 hores de pràctiques no laborals.