radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Doble ració de cinema, aquest cap de setmana, al Teatre de Palafolls

Doble ració de cinema, aquest cap de setmana, al Teatre de Palafolls

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 468 0

La nova programació cultural del renovat Teatre de Palafolls continua aquest proper cap de setmana centrant-se en el cinema.

Serà, aquest cop, amb una doble sessió de pel·lícules per aquest mateix dissabte i també per l’endemà diumenge. Avui, la projecció portarà al teatre palafollenc “Call Me By your Name”, de Luca Guadagnino, amb els actors Timothée Chalamet i Armie Hammer.

La pel·lícula ha estat guardonada amb 3 nominacions als Globus d’Or i 4 als BAFTA.

Per altra banda, per demà s’ha preparat la projecció d’una altre pel·lícula, en aquest cas la també guardonada “La Forma del Agua”, del director Guillermo del Toro, i protagonitzada per Sally Hawkins i Michael Shannon. En aquest cas, el film va ser guanyador de 4 Óscars.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, explica que la proposta pot ser una bona opció per aquest vespre per qui, en comptes de futbol, prefereixi una bona sessió de cinema.

Segons explica Morales, la proposta cinematogràfica d’aquest cap de setmana torna a estar marcada tant per la qualitat de les pel·lícules com per la de la part tècnica, amb una projecció amb alta definició i un so adequat a l’espai del teatre.

A la vegada, el tècnic també explica que els interessats en assistir a la projecció d’avui o la de demà diumenge, en cas de no tenir entrades anticipades, podrà comprar-les a les mateixes taquilles del teatre abans de l’inici de la pel·lícula.

La programació cultural del Teatre de Palafolls seguirà el proper divendres 8 de març amb la mostra de dansa contemporània que oferirà la Companyia Esluan Alven.

La resta de mes de març comptarà amb més propostes culturals, tant de música com també teatrals, i que seguiran també els propers mesos d’abril, maig i juny.