radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Cultura Avui el Casal de l’home torna a organitzar el seu concurs de truites

Avui el Casal de l’home torna a organitzar el seu concurs de truites

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 478 0

Des de ja fa diverses edicions, el Casal d’Homes de Palafolls torna a organitzar una nova edició del Concurs de Truites, que enguany arriba ja a la seva 8a edició.

De caràcter popular i obert a tothom qui ho vulgui, el concurs servirà per valorar les millors propostes dels palafollencs i palafollenques en aquest plat, en un dia assenyalat com és el Dijous Llarder.

La dinàmica del concurs torna a ser molt simple per a l’edició d’enguany. En aquest sentit, no cal inscripció prèvia, i tots els interessats en participar-hi només han de dirigir-se demà dijous a les 8 del vespre al casal d’avis de Palafolls amb la seva truita i inscriure’s al concurs.

Un cop s’hagin presentat totes les truites, un jurat format per restauradors del nostre municipi valorarà diferents aspectes dels plats presentats.

Ho detalla Cinto León, membre del Casal d’Homes de Palafolls.

Les variants del tipus de truites, de fet, han estat múltiples i diverses al llarg de totes les edicions del concurs, on a banda de calçots s’han pogut degustar pastissos de truita, d’espinacs, entre d’altres.

El concurs assignarà un número a cada participant, per tal de mantenir la neutralitat en els veredictes, i repartirà fins a 3 premis. Seran un sopar per dues persones al restaurant Reverter 2, un altre àpat a la pizzeria Balconet i un vermut  la Granja Iker.

El concurs se celebra durant el Dijous Llarder, una diada en què la truita també serà protagonista entre els alumnes de les escoles de Palafolls, que sortiran del centre per menjar-ne i celebrar aquesta data.