radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Les escoles celebren demà el Carnaval al carrer

Les escoles celebren demà el Carnaval al carrer

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 420 0

Aquest divendres les dues escoles de Palafolls sortiran al carrer en les seves respectives rues de carnestoltes. Al matí serà el torn de l’escola Mas Prats que, cap a les 10, iniciaran la rua pels carrers cèntrics de la nostra vila. Cada classe lluirà una disfressa feta expressament a l’aula i que tenen a veure amb el  nom de cada classe. Així es veuran disfresses de robots, egipcis o tortugues entre d’altres.

Ho explica Laura Duarte, directora del centre.

El Mas Prats farà la seva rua pels carrers del centre de Palafolls, passant pels carrers Francesc Macià, Major o Ramon Turró entre d’altres.

Ja a la tarda, passades les 3 de la tarda, prendrà el relleu l’escola Les Ferreries que ha organitzat la seva rua, també pel centre de la vila. Serà una activitat on cada alumne pot triar la disfressa que portarà i que comptarà amb carrosses i música, gràcies a l’AMPA del centre. Justament Anna Miranda, cap d’estudis del centre agraeix a l’ampa la implicació en aquesta activitat.

La Llar també farà la seva rua. Serà al voltant del centre i amb el suport i acompanyament dels pares i mares dels alumnes.

Els tres centres escolars continuen així amb les activitats relacionades amb el carnestoltes. Durant tota la setmana els alumnes de les dues escoles i la llar d’infants han seguit les consignes del Rei Carnestoltes. Avui, per exemple, han anat a classe amb un llaç o una corbata.

Durant les rues de demà hi haurà restriccions de trànsit per aquells carrers per on passin les comparses d’alumnes.