radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Divendres, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDivendres, 20:00-20:15
Home Comarcal Les Oficines de Recaptació atendran amb cita prèvia

Les Oficines de Recaptació atendran amb cita prèvia

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 501 0

A partir d’aquest proper divendres dia 1 de Març l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona posa en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines, entre elles la de Malgrat de Mar, que actualment és la més propera a Palafolls.

A partir de divendres per ser atès a qualsevol oficina de l’Organisme de Gestió Tributària (carrer del Carme, davant l’Ajuntament), caldrà demanar cita prèvia a través del telèfon 93 2029802 o bé a través del web de l’organisme orgt.cat/cites .

L’oficina de Palafolls es va tancar fa 2 mesos sense avís i per suposades reformes”

Només s’atendran sense cita el registre d’entrada de documents, la domiciliacions bancàries, els rebuts de pagar, els justificants de pagament i la informació sobre els embargaments.

Aquest nou servei s’implanta amb ara, quan la  majoria de tràmits es poden fer telemàticament  des de la seva seu electrònica. Això permet que el ciutadà no s’hagi de desplaçar fins a l’oficina a fer els tràmits més usuals. Amb la cita prèvia es vol millorar l’atenció presencial als ciutadans.

L’anunci arriba 2 mesos després que la Diputació tanqués sense avís previ l’oficina de recaptació que tenia al carrer Major de la nostra vila. En un primer moment la Diputació va assegurar a aquesta emissora que el tancament era provisional per “tasques d’adequació per continuar les activitats amb normalitat properament”. Dos mesos després no s’hi ha fet cap treball i l’oficina continua tancada, buida i sense cap rètol que indiqui que l’Oficina de la Diputació és allà.

 

On és l’Oficina de Recaptació de Malgrat?

 

Es troba just davant de l’Ajuntament de Malgrat, al carrer del Carme, 73

Demana visita a www.orgt.cat/cites