radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 23:00-23:30
Home Política El govern presentarà la consulta sobre els legionaris al ple del dia 8

El govern presentarà la consulta sobre els legionaris al ple del dia 8

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 245 0

Segons ha sabut aquesta emissora el govern municipal continua endavant amb la seva intenció de preguntar als ciutadans de Sant Lluís sobre si donen suport a la presència dels exlegionaris a la processó.

Encara no ha transcendit quin dia i quin format tindrà aquesta consulta, i fonts properes al govern apunten que es les bases de la consulta es donaran a conèixer el proper dia 8 de març en el decurs d’un ple extraordinari durant el qual es sabrà com serà aquesta consulta a la que van donar suport tots els partits excepte Óscar Bermán, que s’hi oposa directament.

El regidor no adscrit, Óscar Bermán, que alhora  és el màxim responsable de la Confraria organitzadora de la processó, ha criticat durament l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, a qui acusa d’Hipanòfob i d’intentar prohibir la processó dels exlegionaris per ser un independentista rere la màscara de socialista.

Segons Bermán, la consulta obrirà un perillós  “abisme entre partidaris i detractors” creant un “conflicte social” al municipi.

Bermán ha fet públic un text que assegura que es repartirà per tot el poble en el que, com a regidor a l’Ajuntament, critica l’oposició del consistori i reclama la llibertat d’expressió i manifestació de l’entitat.

El govern va explicar en l’últim ple que la consulta es limitarà a la zona de Sant Lluís, per ser el barri que acull la processó i és on es viuen els inconvenients i restriccions de trànsit.