radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal El govern de Blanes intentarà aprovar un “pressupost de mínims”

El govern de Blanes intentarà aprovar un “pressupost de mínims”

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 212 0

L’equip de govern ha re-dissenyat la seva proposta de pressupost municipal pel 2019 després que el primer  projecte presentat per l’Alcaldia no va comptar amb el suficient recolzament de vots al ple del desembre.

Segons el propi consistori la dotació d’aquesta nova proposta de mínims és de prop de 49 milions d’€, 300 mil euros menys que el projecte del desembre.

Aquest ‘Pressupost de Mínims’ es presentarà dijous vinent al ple  i preveu cobrir les despeses de funcionament de l’Ajuntament pel present exercici anual. També inclou la despesa de personal previsiblement necessària per poder donar compliment a un acord plenari sobre les condicions del personal municipal, però també per l’adequació a la normativa.

A banda del pressupost, el ple també inclou l’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla Parcial Costa Brava, així com donar compte de la renúncia de la regidora d’ICV-EUiA, Dolors Rubio, després de la polèmica del seu currículum.

També s’han presentat tres mocions, una de les quals està presentada amb el suport de gairebé totes les forces polítiques per garantir la continuïtat dels centres especials de treball a Catalunya, per recolzar la Fundació Aspronis.

Pel que fa a les altres dues mocions, una és en defensa de l’autonomia dels municipis en allò relacionat a l’organització dels recursos humans necessaris per dur a terme els serveis públics bàsics, i la segona és per recolzar la vaga feminista del 8 de març d’aquest any.