radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-17:00
Home Medi Ambient Palafolls arranjarà el paviment d’una 10a de carrers

Palafolls arranjarà el paviment d’una 10a de carrers

COMPARTEIX-HO
, / 512 0

El passat mes d’octubre l’Ajuntament va acordar la redacció del projecte per tal de poder fer actuacions puntuals d’arranjament de l’asfalt en diferents carrers del nostre municipi. Ara amb el projecte redactat i aprovat s’ha tret a licitació per trobar les empreses que vulguin encarregar-se d’aquestes feines.

Segons explica l’Ajuntament, amb aquestes intervencions periòdiques es busca incidir en el manteniment dels carrers per tal que estiguin en les condicions òptimes de conservació.

 

El projecte inclou actuacions en 8 carrers del nostre municipi, la majoria al centre de la vila i amb forta càrrega de trànsit rodat. Així es preveu actuar en diferents trams de l’Av. Riera de la Burgada, del c/ Camí del Roig, del c/ Ramon Turró, Damià Puig, de la Rambla Les Ferreries i de la Plaça Saló de Mas Pedrer. Pel que fa al barri de Sant Lluís s’actuarà als carrers Mas Estornell i Canigó.

Seran sempre accions puntuals de major o menor superfície, i destinades a arranjar desperfectes, desgast o enfonsament del fer.

Segons l’estat de cada carrer les intervencions es limitaran a una reparació puntual d’asfaltat,  fresat, pavimentació així com, si es dona el cas, també a una reposició de la senyalització de pintura reflectant. També es preveu reparar aquells punts del ferm que s’ha enfonsat o es mou inestablement quan hi passen vehicles.

El cost de l’actuació està pressupostat en poc més de 50 mil euros.

Vols consultar el projecte? Fes-ho aquí