radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
Home Comarcal Lloret estrenarà nou institut el curs vinent

Lloret estrenarà nou institut el curs vinent

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 120 0

Davant de l’increment de la demanda en l’escolarització a la secundària en la població, la Generalitat i  l’Ajuntament van presentar la passada setmana la creació d’un nou centre de secundària ja pel proper curs. De moment el nou centre tindrà dues línies d’ESO, portarà el nom de Sant Quirze i s’instal·larà provisionalment en un mòdul prefabricat, al Camí de Can Barnés.

De fet, el solar on s’hi ubicarà el mòdul correspon al que ja havia estat ocupat per l’Escola Fanals i l’Institut Nou de Lloret de Mar que posteriorment van fusionar-se per formar l’actual Institut Escola de Lloret.

La Generalitat ha destacat que el nou centre donarà cabuda a l’alta ocupació dels darrers nivells de la primària a la ciutat  i recorda que des del 2011 no s’havia fet cap centre nou a la localitat.

El nou institut preveu acollir el proper curs 60 alumnes provinents de les escoles del municipi. De fet els alumnes poden triar a quin institut anar ja que l’adscripció de primària a secundària al municipi és de totes les escoles a tots els instituts. Amb aquest nou centre Lloret  preveu tenir  un total de 14 grups de 1r d’ESO per l’any vinent. La majoria, 12 cursos,  seran públics i només 2 de concertats.

De fet , de cara al curs 2020-2021 ambdues administracions estan estudiant la creació d’un nou institut escola.