radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal El Carnaval de la Costa Brava Sud escalfa motors

El Carnaval de la Costa Brava Sud escalfa motors

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 310 0

Foto: Joaquim Llorens

Un any més, les poblacions de Blanes, Lloret de Mar i Tossa s’uneixen per celebrar una nova edició d’aquesta rua, que enguany preveu l’assistència de 4 Mil persones.

La presentació del Carnaval de la Costa Brava Sud s’ha fet aquest dilluns a l’Avinguda Catalunya de Tossa, lloc on finalitzarà la rua que tancarà el Carnaval de les tres localitats.

Aquest carnaval conjunt tindrà lloc entre el proper divendres 1 de març i fins el diumenge 17, i tornarà a comptar amb 3 rues, una per a cada municipi participant.

Entre els novetats d’enguany, destaca el caràcter familiar que s’ha volgut donar a l’esdeveniment des de Blanes, amb activitats per petits i grans, així com també la celebració del 40è aniversari del Carnaval que celebra Lloret de Mar.

Segons ha informat l’organització de l’esdeveniment, a Blanes participen un total de 16 colles, que sumen més de 1.000 participants; a Lloret la participació és d’unes 20 colles, amb aproximadament 1.500 participants, i a Tossa s’espera que hi participin una vintena de colles, amb unes 1.500 persones, unes xifra que encara podria canviar ja que les inscripcions es tanquen el proper dijous 7 de març.

La primera rua serà la de Lloret, aquest proper dissabte a les 4 de la tarda, i es repetirà al migdia de l’endemà diumenge. Aquest mateix diumenge dia 3, però a les 5 de la tarda, el relleu l’agafarà Blanes, i ja el dissabte 16 de març serà el torn de Tossa.

A nivell de públic, l’organització preveu l’assistència de fins a 100 Mil persones, una xifra que ja s’ha assolit en edicions anteriors.

La iniciativa, engegada l’any 2012, té per objectiu  promocionar conjuntament el Carnaval de les tres poblacions i coordinar la Rua de Carnaval, amb la intenció que, tant els habitants de les tres poblacions i rodalies com els participants de les carrosses i comparses, puguin gaudir de totes les activitats sense solapament d’horaris.