radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Societat Darrers dies per inscriure’s als nous cursos de l’Escola d’Adults

Darrers dies per inscriure’s als nous cursos de l’Escola d’Adults

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 299 0

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls va anunciar ara fa unes setmanes la posada en marxa d’una nova tongada de cursos adreçats a ampliar competències en diversos àmbits.

Es tracta d’una nova oferta de cursos que se suma als que fins ara ja ha ofert l’escola, i que ara s’ha ampliat amb propostes de caràcter intensiu i amb l’objectiu, per una banda, de complementar la formació acadèmica i professional i, per l’altra, permetre als seus alumnes poder conciliar la vida laboral i familiar.

Anna Rovira, tècnica de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls, explica que aquesta setmana és l’última per poder inscriure’s en aquests cursos, que s’inicien aquest proper mes de març, i fa una crida a les persones interessades que s’hi vulguin inscriure.

En l’àmbit de les competències bàsiques, l’Escola d’Adults ofereix aquest març un curs de noves tecnologies, així com també un altre de llengua de signes, que enceta la nova programació de cursos ja aquest proper dissabte. També començaran cursos de llengües, com el d’anglès i el francès d’atenció al públic.

Rovira explica que els cursos es faran fins el mes de juny, però que es van programant de manera progressiva i això fa que la gent s’hi pugui anar inscrivint.

La tècnica recorda que encara queden places per tots els cursos programats per aquest proper març, i informa que els interessats en assistir-hi poden inscriure’s entrant una instància genèrica de forma presencial a l’Ajuntament o via Internet a www.palafolls.cat.

Per a poder oferir els cursos l’Àrea d’Ensenyament ha establert un mínim de participants en cadascun d’ells, i destaca la bona demanda que han tingut algunes de les propostes en edicions anteriors, com la de llengua de signes.