radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Presentació de Francesc Alemany com a cap de llista d’ERC

Presentació de Francesc Alemany com a cap de llista d’ERC

COMPARTEIX-HO
, / 449 0

Alemany encapçalarà la candidatura republicana per 3a vegada i avalat pels bons resultats aconseguits en els darrers comicis municipals, quan van doblar representació al consistori palafollenc.

Ja fa unes setmanes que l’assemblea d’Esquerra va escollir de nou Alemany com a cap de llista i avui es farà la presentació pública de la candidatura. Serà a partir de les 8 del vespre al Casal d’Avis de Palafolls.

Alemany estarà acompanyat per l’alcaldessa d’Arenys de Mar i alhora vicepresidenta de Associació de Municipis  per la Independència, Annabel Moreno,  que apadrinarà la presentació del candidat.

Els republicans encara no han fet pública la composició de la resta de la llista electoral amb la que concorreran als propers comicils locals previstos pel 26 de maig.

L’acte de presentació d’avui comptarà també amb l’actuació musical d’Alverd Oliva i un petit refrigeri pels assistents, entre d’altres sorpreses.

Esquerra és actualment la segona força política a l’Ajuntament de Palafolls amb 4 regidors. En les passades eleccions va aconseguir 3 de cada 10 vots emesos a la nostra vila.