radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Policial - Judicial La Policia Local inicia una campanya de control de l’assegurança de vehicles

La Policia Local inicia una campanya de control de l’assegurança de vehicles

COMPARTEIX-HO
, / 177 0

La normativa espanyola prohibeix circular sense assegurança a qualsevol vehicle a motor. Fins i tot, si el vehicle està estacionat i aturat a la via pública, també cal que tingui assegurança obligatòria.

Tot i això hi ha molts conductors que per estalviar-se el cost de la pòlissa, decideix circular sense la corresponent assegurança.

De fet la Policia Local de Palafolls va detectar l’any passat 65 conductors que circulaven pel nostre poble sense la corresponent assegurança.

Una dada que duplica la que es va detectar un any abans.

Davant d’aquest increment, la Policia Local ha decidit iniciar una campanya per evitar que els conductors circulin sense la corresponent assegurança obligatòria en la via publica.

El fet de circular sense assegurança comporta diverses conseqüències negatives, tant pel conductor del mateix vehicle com per a la resta de conductors.

La funció de l’assegurança és respondre als danys materials i personals i cobrir les despeses de reparació en cas de sinistre entre dos o més vehicles. Els propietaris que no tenen el seu vehicles assegurats carreguen sobre la resta de ciutadans les responsabilitats pels danys que causen amb els seu vehicle en cas d’accident.

Només mirant el número de matrícula ja es pot saber si un vehicle està assegurat o no. Pel que no és necessari que els agents parin els vehicles per tal d’imposar la sanció.

Tot i que no és el mateix tenir l’assegurança caducada des de fa uns dies, o no tenir-ne, la sanció es mourà més enllà dels 600€ i el vehicle pot ser immobilitzat .