radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-17:00
Home Mobilitat Les obres del carrer Folch i Torres inicien la segona fase

Les obres del carrer Folch i Torres inicien la segona fase

Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 332 0

Obres al carrer Folch i Torres

Aquesta setmana les obres que han de remodelar i reurbanitzar aquest carrer cèntric de Sant Lluís han entrat en la segona fase. Això vol dir que s’ha començat a treballar en el segon i últim tram de carrer, entre Avd del Mar i Verge Maria.

Les obres, que van començar al desembre, renovaran i milloraran aquesta via en diferents aspectes. D’entrada, i seguint el model del carrer Major o del carrer de Baix, la via es transformarà en plataforma única, amb la intenció de prioritzar l’espai per a vianants.

També s’incorporarà nou arbrat i vegetació, nou mobiliari urbà i una senyalització renovada.

Una altra de les actuacions destacades és l’obertura de la via fins al carrer de Sant Lluís. Es tracta d’un tram que es va tancar fa uns anys per donar continuïtat a la plaça de la Fesola, però que ara el  consistori  ha  decidit reobrir per donar millor vialitat en aquesta zona del barri.

Els veïns de la zona reclamen celeritat per evitar les molèsties que ocasionen les obres i fer extensibles les millores a d’altres carrers del barri. Escoltem l’Anna, en Josep, en Juan i la Rafi.

Molts veïns s’han queixat de la possible pèrdua d’estacionaments arran de la reurbanització del carrer, tot i que l’Ajuntament ha assegurat que un cop acabades les obres, hi haurà, fins i tot entre 3 i 4 places noves per a l’estacionament de vehicles. Unes places que es guanyarien en el nou tram reobert, ja que s’hi habilitarà una zona d’aparcament en biaix que compensarà la reducció de places en la resta de tram de via.

Aquestes obres, que tenen un pressupost de 145 mil€ aportats per la Diputació de Barcelona, tenien un termini previst d’execució de 3 mesos, però finalment s’han endarrerit i es preveu que acabin a finals de març.