radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
La Generalitat i l’Ajuntament fixen els serveis mínims per la vaga de demà
, / 508 0 0

La Generalitat i l’Ajuntament fixen els serveis mínims per la vaga de demà

COMPARTEIX-HO
Home General La Generalitat i l’Ajuntament fixen els serveis mínims per la vaga de demà

Aquest 21-F la intersindical i d’altres organitzacions han convocat una jornada de vaga amb el lema ‘Sense drets no hi ha llibertat’.

Com en totes les convocatòries de vaga general, el Departament de Treball ha decretat els serveis mínims dels serveis bàsics.

Per exemple a les escoles, com és habitual, caldrà que hi hagi almenys una persona de l’equip directiu per cada centre i un docent per a cada sis aules d’alumnes d’Infantil i Primària i un terç de la plantilla als menjadors, activitats escolars complementàries i a les llars d’infants.

Pel que fa al  transport de Rodalies, hauran de funcionar el 33% a les diferents línies. A la pràctica, a la nostra zona, no implica canvis en els horaris habituals, ja que les implicacions es noten amb els trens amb origen i final a Mataró o Arenys.

També es garanteix el correcte funcionament dels serveis d’emergències com ambulàncies o policies, tant locals com Mossos d’Esquadra.

Demà, els serveis informatius de RP també oferiren un servei més reduït arran de la vaga general, però informaran puntualment de les incidències al nostre municipi de la vaga del 21F.