radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Blanes preveu 5 nits de focs aquest estiu
, / 501 0 0

Blanes preveu 5 nits de focs aquest estiu

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Blanes preveu 5 nits de focs aquest estiu

Aquest 2019, la ciutat acollirà la 49è edició Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, serà del 23 al 27 de juliol, és a dir de dimarts a dissabte.
Això suposarà un dia menys de focs que l’any passat i, a més, els espectacles duraran menys. En concret s’ha escorçat 1 minut el temps mínim de durada dels focs, que queda situat en els 18 minuts.
Ara s’han conegut les bases i les empreses interessades poden inscriure’s al concurs fins a finals de febrer

Cadascuna de les cinc empreses que siguin seleccionades rebrà un import màxim de 19.000 € per a la realització de l’espectacle. Hi ha un primer premi de 6.000 € i un segon premi de 2.000 €. A banda d’aquests dos guardons, la pirotècnica que es classifiqui al primer lloc serà convidada a participar al concurs de Blanes del 2020. També tindrà la opció  de fer el castell de focs de les festes de Santa Cristina, a Lloret de Mar, del 26 de juliol de 202 per un import mínim de 15.000 € gràcies al conveni de col·laboració entre els ajuntaments de Blanes i Lloret.

L’any passat la guanyadora, per tercera vegada consecutiva va ser la Pirotècnia Hermanos Ferrández, que, si es presenta enguany, serà automàticament escollida. La Comissió Tècnica del Concurs de Focs valorarà i classificarà la resta de propostes en base a les característiques de l’espectacle dissenyat, les novetats tècniques i la originalitat  de l’espectacle i, per últim, els premis obtinguts en els últims cinc anys.