radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política ERC organitza un bus per a la manifestació de demà a BCN

ERC organitza un bus per a la manifestació de demà a BCN

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 614 0

Arran de l’inici del judici contra els polítics i activistes independentistes per l’organització i celebració del referèndum de l’1-O, les entitats sobiranistes han organitzat diferents actes per mostrar el rebuig a la causa contra el procés.

Les primeres van ser ja dimarts, dia d’inici del judici, però n’hi ha d’altres de convocades en els propers dies. La primera serà una mobilització de protesta demà a la tarda al centre de BCN, a la que seguiran una aturada de país convocada aquest proper dijous i una manifestació a Madrid aquest proper març.

Ho explica Susanna Pla, regidora d’ERC a Palafolls.

La manifestació de demà es concentrarà a la Gran Via de Barcelona a partir de les 5 de la tarda i des de Palafolls s’ha organitzat un autocar per tal de facilitar l’accés a la protesta a tots els palafollencs que hi vulguin participar. Habitualment els autocars per anar a les protestes els organitza l’ANC, però en aquest cas ho fan els republicans per manca de disponibilitat de l’Assemblea. Sigui com sigui, Pla considera important poder mostrar el rebuig a la judicialització del procés i per això s’ha volgut facilitar un transport des de Palafolls.

El bus sortirà tocades les 2 del migdia des del Palauet i encara hi ha places disponibles per poder viatjar a la manifestació de demà a BCN a un preu de 10€.