radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Informatiu NitDimarts, 21:00-21:30
Home Policial - Judicial 2 detinguts per apunyalar un home en un tren de rodalies

2 detinguts per apunyalar un home en un tren de rodalies

COMPARTEIX-HO
, / 250 0

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos veïns de Calella i Pineda, de 37 i 47 anys respectivament,i de procedència algeriana i uruguaiana, acusats de temptativa d’homicidi. Se’ls relaciona amb l’apunyalament que va tenir lloc dilluns al vespre dins d’un comboi de la línia R1 de Rodalies, quan circulava en direcció Barcelona. Segons han confirmat el cos policial, dos passatgers van iniciar una baralla amb un tercer, que va acabar rebent una ganivetada al coll amb arma blanca

La víctima va ser atesa ràpidament i traslladada a l’Hospital de Mataró, on continua ingressat sense perill. Gràcies a la descripció dels altres ocupants del tren, els Mossos d’Esquadra van poder localitzar a les dues persones que van ser detingudes a Sant Andreu de Llavaneres.

La investigació segueix oberta i se’ls acusa de temptativa d’homicidi.