radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Divendres, 18:00-19:30
Home Comarcal Malgrat incorpora més de 300 fanals LED al municipi

Malgrat incorpora més de 300 fanals LED al municipi

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 226 0

La Regidoria d’Urbanisme i Obra Pública continua amb la renovació progressiva de l’enllumenat públic per incorporar la tecnologia led que, segons el consistori, suposarà més sostenibilitat i eficiència en el servei. Des de principi d’aquest mes de febrer, s’estan canviant 315 fanals a diferents una trentena de carrers i places del poble.

En concret, segons detalla el consistori, els nous fanals de led es col·loquen al barri de Can Palomeres; a l’entrada al poble per la carretera de Palafolls fins un tram del carrer de Girona i la zona del carrer Narcís Monturiol;  al barri de la Verneda als carrers del Besòs i de l’Onyar; a la zona entre l’N-II i l’avinguda de la Costa Brava -a l’altura de la caserna de la Policia Local- amb els carrers principals de Guillem de Palafolls -accés a la N-II- i de Zenòbia Camprubí, per connectar també amb el fet l’any passat al barri de Can Viader. Mireia Castellà és la regidora d’Urbanisme de Malgrat.

En total l’Ajuntament invertirà 100 mil€ en aquest canvi enguany, que es sumen als que ja va invertir l’any passat també en canvis de fanals. De fet Castellà espera poder tenir tota la xarxa de fanals de l’enllumenat públic en uns 8 anys.

La tecnologia led  suposa una millora en eficiència energètica del nou sistema i qualitat de la il·luminació, que s’emmarca dins els paràmetres europeus d’enllumenat de la via pública.