radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » L’Auditori de Pineda enceta aquest febrer la nova programació cultural

L’Auditori de Pineda enceta aquest febrer la nova programació cultural

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 777 0

Aquest espai cultural pinedenc ja ha fet pública la programació d’espectacles que s’oferiran a partir del diumenge que ve i fins el mes juny.

Segons ha informat l’Ajuntament de Pineda, igualment com en les darreres temporades s’han programat obres teatrals per al públic adult i familiar, completant la programació amb espectacles de dansa, música i sessions de cinema.

De la programació teatral, el consistori en destaca l’obra “ELI”, protagonitzada per l’actor pinedenc Jaume Casals juntament amb Pep Anton, així com també els muntatges “Shirley Valentine”, amb Mercè Arànega, o “Les coses excepcionals” amb Pau Roca.

A nivell de públic infantil s’ha programat “Kàtia”, espectacle de la companyia Teatre Nu o “El petit Dalí i el camí cap els somnis”.

Una programació que, segons explica el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Pineda, Santi Masip, és diversa i pensada per satisfer a tot tipus de públics.

Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Pineda destaquen que la intenció és diferenciar-se d’altres propostes que es facin en altres llocs.

En aquest sentit, Masip assegura que “no es vol copiar res” i destaca i la polivalència que té l’Auditori del municipi.

A banda del teatre, també es destaquen propostes musicals com “Rise”, amb les veus de The Sey Sisters, la música de cambra de “REC 4”, el flamenc de Las Migas o el concert de sardanes de la Cobla Jovenívola de Sabadell. La dansa, per la seva banda també té un espai en la programació amb l’espectacle Som i Serem de l’Esbart Dansaire de Rubí, així com el cinema, que de fet serà la primera proposta de la nova programació amb “Superlópez”, d’aquí a una setmana.

L’Auditori de Pineda acollirà també la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya, que celebra enguany la seva 17a edició.