radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Política Esquerra explicarà en una xerrada el seu model educatiu per a Palafolls

Esquerra explicarà en una xerrada el seu model educatiu per a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 358 0

Aquest vespre, a les 19.30h, la formació republicana organitza la segona de les seves trobades per anar desfullant el seu projecte per Palafolls. Avui la formació vol explicar quin és el seu projecte educatiu pel nostre municipi.

Per fer-ho ha convidat a dues regidores d’ensenyament que han impulsat els projectes de viles educadores en els seus municipis. Són Carme Terrada de Vilassar de Mar i a Anna Sosa responsable d’educació a Llavaneres.

Les dues explicaran com es construeix un projecte educatiu per a un municipi amb la intenció d’obrir el debat als assistents al MiD que és el centre on es farà la trobada.

Com a novetat, els republicans expliquen que hi haurà un servei de cangur per a les persones que vinguin amb els seus fills.

Fa dues setmanes la formació ja va parlar del model de recollida i gestió d’escombraries, i properament parlaran de la gestió cultural i de l’aigua.

Es tracta de xerrades orientades a fer conèixer les línies bàsiques del que acabarà sent el programa electoral de la formació.

Totes aquestes xerrades, a més, poden ser seguides en directe a través del Facebook de la formació .