radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Societat L’Escola d’Adults de Palafolls ofereix nous cursos més específics

L’Escola d’Adults de Palafolls ofereix nous cursos més específics

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 727 0

Aquest proper dilluns, l’Escola d’Adults de Palafolls obrirà les inscripcions per assistir a la nova tongada de cursos i tallers que començarà a oferir de cara a les properes setmanes.

Es tracta de nous cursos que se sumen a l’oferta que ja té l’Escola d’Adults, com els d’idiomes o els de preparació per a cicles formatius de grau mitjà o superior.

Així, la nova oferta comptarà amb diversos cursos formatius de caràcter intensiu –de 20 o 30 hores- amb la intenció que siguin complementaris a la formació acadèmica o professional i, a la vegada, que permetin conciliar la vida laboral i familiar.

Entre d’altres, la proposta inclou, per exemple, cursos de llengua de signes, d’introducció a les noves tecnologies o mòduls d’idiomes per millorar competències en àmbits professionals  concrets com la restauració i els punts d’informació turística.

Ho explica Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

En aquests cursos es demanarà un mínim de coneixements previs pels participants, com és el cas dels cursos d’idiomes, encarats a persones que es dediquen al sector del turisme de la nostre zona i que necessiten ampliar coneixements, per exemple, d’anglès o francès.

L’Escola d’Adults també oferirà cursos encarats a d’altres sectors més concrets, com el comerç electrònic o la utilització de les xarxes socials en aquest àmbit.

La nova oferta de cursos s’ha plantejat en base a les inquietuds dels mateixos usuaris de l’Escola d’Adults i també a partir de la feina de les àrees d’Educació i Promoció Econòmica.

Entre les propostes, la tècnica explica que està previst que també s’ofereixi dues sessions per conèixer millor l’accés a l’administració electrònica.

Les inscripcions dels nous cursos de l’Escola d’Adults de Palafolls s’obriran a partir del proper dilluns 11 de febrer, es demanarà un mínim de participants i cadascun dels cursos tindrà horaris i dates d’inici diferents.

Tota la informació es podrà conèixer a partir d’aquest dilluns al portal web www.palafolls.cat.