radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Presenten la 5a temporada de la marca Blanes x Runners

Presenten la 5a temporada de la marca Blanes x Runners

Comarcal Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 309 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest migdia l’Ajuntament de Blanes i les tres entitats esportives que promouen aquesta marca de Turisme Esportiu i Familiar han presentat el calendari anual de les proves que l’integren.

Es tracta de la cinquena temporada consecutiva d’aquesta iniciativa que es va posar en marxa l’any 2015 amb l’objectiu de promocionar la vila com a territori amb atractius per als corredors tant a nivell gironí com arreu de Catalunya.

Segons l’Ajuntament de Blanes, no són només els atractius naturals dels paratges del municipi, sinó també les infraestructures de l’àmbit esportiu amb què compta, com per exemple la Ciutat Esportiva Blanes.

El calendari de la Blanes X Runners compta amb un total de 12 proves repartides al llarg de tot l’any, d’entre les quals també hi ha la més recent incorporació, la Cursa Popular Sant Silvestre, que es correrà el 31 de desembre.

Enguany, segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, s’han reestructurat les dates de celebració de les proves per tal que no quedessin totes concentrades als mesos de primavera i estiu, traslladant algunes de les proves a la tardor.
La marca Blanes X Runners compta amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Selva, i s’emmarca en les dues destinacions certificades amb què compta el municipi on comença la Costa Brava; per una banda la Destinació de Turisme Esportiu i, per l’altra, la Destinació de Turisme Familiar.