radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Suprimeixen la Rua Escolar de Carnestoltes de Malgrat

Suprimeixen la Rua Escolar de Carnestoltes de Malgrat

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 329 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Així ho ha anunciat aquesta setmana el consistori malgratenc, que informa que ha estat una decisió dels centres educatius del municipi comunicada a la regidoria d’Educació.

Segons l’Ajuntament, la decisió va ser presa per les direccions de les escoles i va ser traslladada al Consell Escolar Municipal del mes de juny de l’any passat, davant de tots els agents implicats en la comunitat educativa, és a dir, direccions, docents, personal d’administració i serveis, famílies i alumnes, així com també representants de tots els grups municipals.

Segons la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Malgrat, Núria Casajuana, durant aquella sessió d’ara fa mig any es va informar també que el divendres de Carnestoltes, dia en què tradiconalment se celebrava la Rua de les Escoles, els centres educatius l’havien escollit com a dia de lliure disposició.

Des del consistori diuen que respecten la decisió de les direccions dels centres, i es posen a disposició de la comunitat educativa per seguir celebrant un Carnestoltes “unitari” per a tots els nens i nenes i que treballi temàtiques com la història, el patrimoni, la natura i/o la cultura local.

Paral·lelament a aquest anunci, la regidoria de Cultura de Malgrat ja ha desvetllat alguns dels actes de la programació del Carnestoltes d’enguany al municipi.

Segons informa l’Ajuntament, la rua tindrà lloc la nit del divendres 1 de març i inclourà l’actuació del grup Tapeo Sound System, i enguany s’ha incrementat la dotació econòmica que rebran les carrosses i comparses participants a l’esdeveniment.

Els actes seguiran l’endemà dissabte amb la celebració de la rua infantil i la festa al pavelló Germans Margall, on actuarà Jose Reyes DJ i hi haurà inflables pels més petits.