radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Cultura El setè art arriba aquest diumenge al Teatre de Palafolls

El setè art arriba aquest diumenge al Teatre de Palafolls

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 414 0

Ara fa una setmana, el renovat teatre palafollenc posava en marxa la nova programació d’aquesta primera meitat de l’any, que comptarà amb múltiples propostes culturals.

Ho feia amb el concert “Els colors del mar”, donant inici a un cicle d’espectacle que, aquest mateix cap de setmana continua en aquest recinte recentment inaugurat.

Aquest diumenge, el Teatre torna a obrir les seves portes, i ho fa amb una novetat. S’ha programat la primera de les 6 projeccions de cinema que es podran veure durant els propers mesos en aquest espai.

Serà amb la pel·lícula “El hilo invisible”, guanyadora d’un Óscar al millor vestuari i amb 6 nominacions més a aquests premis. El film, escrit i dirigit per Paul Thomas Anderson, és l’última pel·lícula protagonitzada per Daniel Day-Lewis abans d’anunciar la seva retirada de la gran pantalla.

Una projecció que, segons explica Ricardo Morales, tècnic auxiliar de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, serà de gran qualitat, amb un projector digital i l’equip de so del mateix teatre.

“El hilo invisible” serà la primera proposta cinematogràfica que es farà al Teatre de Palafolls dins de la nova programació cultural fins al juny.

En aquest cicle, segons explica Morales, l’Ajuntament ha apostat pel que considera que són “pel·lícules de qualitat”, i que seguirà el cap de setmana del 2 i 3 de març amb els films “Call Me by Your Name” i “La forma del agua”.

Les persones interessades en assistir a aquesta primera projecció de cinema al Teatre de Palafolls poden comprar les seves entrades presencialment al MiD o bé una hora abans de l’inici de la pel·lícula a les mateixes taquilles del teatre.

La pel·lícula començarà a les 6 de la tarda i el preu de l’entrada és de 3 euros.

Les propostes de la nova programació cultural al Teatre de Palafolls seguiran el proper divendres 8 de febrer amb un espectacle de dansa, inaugurant així un altre dels cicles artístics que es duran a terme fins el proper mes de juny i pràcticament cada cap de setmana en aquest espai.