radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Comarcal Ingressa a presó el presumpte autor de 8 robatoris amb violència i intimidació a comerços de Blanes

Ingressa a presó el presumpte autor de 8 robatoris amb violència i intimidació a comerços de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 169 0

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 52 anys i veí de Blanes acusat de ser el presumpte autor de fins a 8 robatoris que han tingut lloc a Blanes en els darrers mesos.

Segons informa el Diari de Girona, la investigació hauria començat el passat 9 de gener, després que es produís un atracament en una entitat bancària del municipi. Allà, un individu amb guants i tapaboques havia entrat al banc i després d’amenaçar els treballadors de l’oficina amb una arma blanca va endur-se 450 euros en metàl·lic i moneda estrangera.

A partir d’aquí, el cos de Mossos d’Esquadra va identificar l’autor dels fets i se’l va poder relacionar amb altres robatoris, comesos en els dies posteriors a Blanes i seguint el mateix modus operandi.

Els Mossos van detenir al presumpte autor de tots aquests fets ara fa una setmana, quan sortia del seu domicili, que va ser escorcollat per agents del cos de seguretat i on van trobar amagat un ganivet de grans dimensions, així com també roba utilitzada en els robatoris.

A l’home se’l considera autor d’atracaments a un banc, a dos estancs, dos supermercats, un establiment, una benzinera i una fleca de Blanes, i se l’acusa del delicte de robatori amb violència i intimidació.

El detingut ha ingressat a presó provisional després de passar a disposició judicial aquest passat divendres.