radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
La dansa oriental del Casal de la Dona, campiona en un festival d’Itàlia
, / 488 0 0

La dansa oriental del Casal de la Dona, campiona en un festival d’Itàlia

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » La dansa oriental del Casal de la Dona, campiona en un festival d’Itàlia

Foto: Elisa Martínez

El grup Hayat, format per membres de dansa oriental del Casal de la Dona de Palafolls, va resultar guanyador aquest cap de setmana del primer premi al Festival Internacional Samara Raks, celebrat a Brescia, Itàlia.

Les palafollenques viatjaven a aquest país per competir contra uns altres 8 grups vinguts d’altres punts del continent europeu, com per exemple Ucraïna, França o la mateixa Itàlia, essent el grup palafollenc l’únic representant de l’Estat espanyol.

Una competició on hi participaven grups sense distinció d’edat i que comptava amb un jurat format per mestres de dansa oriental d’arreu del continent que van donar com a guanyadora l’actuació de les noies palafollenques, capitanejades per la professora Elisa Martínez, que imparteix les classes al Casal de la Dona i que ho ha explicat així a RP.

 

La dansa amb la que va resultar guanyador el grup palafollenc ha estat assajada i preparada durant el darrer any, i tot és plegat és fruit d’una bona feina que les noies del grup que ja van iniciar l’any passat en una exhibició a Madrid, on van ser escollides com a guanyadores pel públic, i que va fer que es plantegessin d’anar més enllà a nivell competitiu.

La professora diu que és una “satisfacció” haver pogut arribar fins aquí, la qual cosa la considera un “premi” després d’una feina de diversos anys amb les membres del grup Hayat del Casal de la Dona de Palafolls.