radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Esports Jornada complicada pels equips del CB Palafolls

Jornada complicada pels equips del CB Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 153 0

Aquest passat cap de setmana, els principals equips del bàsquet palafollenc van acabar els seus partits amb resultats no massa positius en comparació amb la bona jornada que van viure fa només una setmana.

El Sènior Masculí va jugar dissabte a casa de la Unió Atlètica Tossa un partit dominat en tot moment pels locals, que van mantenir-se per davant en el marcador en tots els quarts. El partit va acabar amb derrota pels palafollencs 52 a 44.

L’equip del Júnior Masculí C tampoc va tenir la sort de cara, i va acabar perdent el partit que va disputar aquest diumenge contra el Joventut Les Corts C.

El domini dels barcelonins no va permetre massa opcions a l’equip palafollenc, que va acabar perdent per 19 punts de diferència, 68 a 49.

En la categoria dels cadets, els resultats van ser aquest cop de cara i creu. Per una banda, l’equip groc va aconseguir l’única victòria palafollenca de la jornada després d’imposar-se en el seu partit d’aquest diumenge. L’equip jugava a casa del CB Canet, equip contra el qual va aconseguir guanyar 49 a 57.

El dia abans, dissabte, l’equip negre dels Cadets acabava derrotat 58 a 37 a casa del Mas de Sant Lleí de Vilanova del Vallès.