radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Policial - Judicial Nou accident de trànsit al camí del polígon amb l’alcohol al darrere

Nou accident de trànsit al camí del polígon amb l’alcohol al darrere

COMPARTEIX-HO
, / 446 0

Foto: Policia Local de Palafolls

La matinada d’aquest diumenge, el torn de nit de la Policia Local de Palafolls ha hagut d’actuar en un nou accident produït a la carretera que porta al polígon d’en Puigvert.

El sinistre s’ha produït poc abans de tres quarts de 6 de la matinada, en un revolt on en anteriors ocasions ja hi ha hagut accidents.

En aquest cas el conductor del turisme ha donat positiu a la prova d’alcoholèmia que se li ha practicat, duplicant la taxa permesa.

Per altra banda, i segons ha informat el cos de la Policia Local de Palafolls, en un control rutinari d’ara fa una setmana es va aturar un conductor a qui, després de practicar-li el test de drogues, va donar positiu en totes les substàncies que detecta el test, és a dir, cànnabis, cocaïna, amfetamines, ketamina i opiacis.

Segons ha explicat el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, és la primera vegada que es detecta un cas de positiu en totes les substàncies, tot i que anteriors ocasions ja s’havien aturat conductors que havien pres pràcticament tot el que detecta el drogotest.