radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal L’Ajuntament de Blanes destina 25.000 euros per projectes de cooperació i solidaritat internacional

L’Ajuntament de Blanes destina 25.000 euros per projectes de cooperació i solidaritat internacional

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 284 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest passat divendres al vespre, el consistori blanenc va fer entrega dels fons econòmics destinats als Projectes de Cooperació i Solidaritat.

Enguany, l’Ajuntament ha destinat una partida de 25 Mil euros dels pressupostos 2018 per finançar activitats solidàries que es tiren endavant des de la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cohesió Social i les diverses ONG, que van presentar els seus respectius projectes.

Una de les activitats amb més trajectòria a Blanes en aquest àmbit són les Colònies d’Estiu per a Infants Sahrauís, organitzades per l’Associació de Famílies Acollidores d’Infants Sahrauís des de fa més de 20 anys.

L’ajuda més quantiosa, però, es destina a l’Associació de Desenvolupament de Kuwonku, a Gàmbia, on l’ONG treballa actualment amb la instal·lació d’un Hort Sostenible.

Les altres entitats que han rebut ajuda són Càritas Interparroquial de Blanes i Càritas Dapaong, Blanes Solidari o la Fundació Vicenç Ferrer, entre d’altres.

L’entrega d’aquests diners es va fer en un acte a la Biblioteca Comarcal de Blanes encapçalat per Mario Ros i representants de les diferents associacions de cooperació, i s’emmarcava en els actes de la Quinzena per la Pau 2019.

Els actes d’aquesta iniciativa continuen avui dilluns amb un taller de formació contra els rumors i la xenofòbia, demà dimarts amb la projecció del documental Fusells i pintades i dijous amb la lectura del Manifest per la Pau 2019 davant de l’Ajuntament, entre d’altres actes programats que s’allargaran fins a finals de setmana.