radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Esports Jornada d’ensopegades per l’Amateur A i el juvenil del CD Palafolls

Jornada d’ensopegades per l’Amateur A i el juvenil del CD Palafolls

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 141 0

Després d’un bon inici d’any, amb empats i victòries, el primer equip del futbol palafollenc va caure aquest dissabte a la tarda a Blanes.

L’Amateur A jugava contra el Ca l’Aguidó, i va començar el partit dominant el marcador. Ho feia amb un gol de Felix Ortiz al minut 37, deixant al descans un marcador de 0 a 1 favorable als palafollencs.

A la represa, però, els locals van reaccionar i, al minut 54, aconseguien el gol de l’empat, seguit del 2 a 1 al minut 68 i del gol del 3 a 1 definitiu pocs minuts abans d’arribar al final de l’enfrontament.

Després d’aquesta derrota, la primera després de diverses jornades sumant punts, l’equip de l’Amateur A continua en 16a posició amb 13 punts, a 3 del Cassà, que és 15è i distanciat de només un punt del Sant Antoni, el seu immediat perseguidor.

La mateixa sort va tenir l’equip Juvenil de Segona Divisió, que va caure també fora de casa aquest dissabte. Va ser contra el Farners i per un resultat de 2 a 1.

Els locals van encetar el marcador al minut 21 de partit, i poc després el Palafolls aconseguia empatar amb un gol de penal de Juan Aperador al minut 30. Amb l’empat a 1 es va arribar al descans i al minut 70 el Farners aconseguia el gol del 2 a 1 que els donaria la victòria.

Amb aquesta nova derrota, el juvenil palafollenc cau ara a la 9a posició, que ocupa amb 10 punts.

Qui si que pot dir que la jornada li ha sortit rodona ha estat el primer equip del San Luis de futbol sala, que jugava ahir diumenge a casa del Vidreres.

L’equip va aconseguir una victòria per 3 a 4 que li permet, a hores d’ara, liderar la classificació amb 6 punts, els mateixos que tenen Vidreres, Fontcoberta i Tordera, que ocupen les següents posicions de la Lliga de Segona Divisió de Futbol Sala.