radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Cultura Palafolls vol impulsar un nou grup de teatre

Palafolls vol impulsar un nou grup de teatre

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 473 0

Imatge de la reunió d’ahir al MiD – Ajuntament de Palafolls

Amb la posada en marxa del Teatre de Palafolls, ja renovat i a punt després de mesos d’obres, el municipi vol tirar endavant un nou projecte emmarcat en l’art dramàtic, com és la creació d’un nou grup de teatre.

Ahir al vespre, el MiD va acollir una reunió inicial per posar fil a l’agulla a la iniciativa, que segons el consistori pretén consolidar un grup de teatre estable a Palafolls que pugui dur a terme les seves representacions tant al Teatre local com també en altres espais fora del municipi.

A la reunió hi van assistir una vintena de persones interessades en conèixer la proposta, posar en comú els interessos i, també, intentar establir preferències horàries per poder configurar un calendari d’assajos regular.

Jordi Pratsevalls, coordinador del grup, explica que la intenció és que tot plegat s’impulsi a partir de les inquietuds dels propis integrants del grup i també de la seva disponibilitat.

En aquest sentit, Pratsevalls considera que la rebuda de la gent va ser positiva, i que malgrat les dificultats per quadrar les agendes de tots i cadascun dels interessats, finalment es podrà establir un dia a la setmana per fer els assajos.

La participació en aquest nou grup teatral palafollenc és gratuïta, i segons explica el coordinador s’iniciaria amb la realització de diferents exercicis teatrals com la improvisació o el treball de personatges, tot plegat també amb la voluntat que els integrants es coneguin entre ells.

A la vegada, Pratsevalls destaca que s’han marcat els 12 anys com a límit d’edat, ja que la intenció és oferir una proposta diferenciada de les ja hi ha a Palafolls i en les quals ja es treballa amb infants.

Tot i que ahir es va fer la primera reunió sobre el projecte, les persones interessades en formar part de la iniciativa i que no hi van poder assistir poden contactar amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls per obtenir més informació.