radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal Malgrat de Mar promociona la seva marca turística a la Fitur

Malgrat de Mar promociona la seva marca turística a la Fitur

Comarcal Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 223 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Ahir dimecres, Madrid inaugurava la Fitur, la Fira Internacional de Turisme, un esdeveniment que té lloc a la capital espanyola fins aquest proper cap de setmana.

Enguany aquesta fira celebra la seva 39a edició, i es presenta com el punt de trobada global pels professionals del turisme i com a fira líder pels mercats tant receptors com emissors d’Iberoamèrica.

El municipi veí de Malgrat de Mar va aterrar a la Fitur ahir dimecres, dia de la inauguració, i s’hi estarà fins demà divendres.

Segons ha informat el consistori, la fira reuneix institucions, tour operadors, hotels, agències de viatges i experts en gestió turística, i els seus primers tres dies, la mostra d’adreça als professionals del sector, obrint portes al públic general de cara al cap de setmana.

La intenció de l’Ajuntament de Malgrat, que assisteix a la Fitur des de fa diversos anys, és que la fira serveixi per establir i refermar contactes en el sector turístic.

L’edició 2018 de la Fitur a aconseguir batre rècord de participació amb més de 10 Mil empreses expositores, provinents de 165 països i regions diferents, més de 140 Mil professionals i un nombre de públic general que va fregar els 111 Mil visitants.