radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » L’ACEP celebra aquest proper dilluns la seva reunió anual

L’ACEP celebra aquest proper dilluns la seva reunió anual

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 453 0

El 2019 ja ha començat, i amb ell diverses activitats del calendari que cada any repeteixen a Palafolls. Diverses d’aquestes iniciatives són organitzades per l’ACEP, que celebra aquest proper dilluns 28 de gener una nova reunió de socis per preparar el nou any.

Es tracta d’una trobada de caràcter anual en la qual està previst que hi assisteixin els comerços i negocis de Palafolls que actualment ja formen part de l’ACEP, així com també altres comerciants que vulguin ser informats de l’activitat de l’associació i entrar a formar-ne part, si així ho desitgen.

Ho explica Francesc Tresserras, president de l’ACEP.

Segons explica Tresserras, el nombre de comerços adherits actualment a l’ACEP és d’una trentena, una xifra que tot i variar en alguns moments sol mantenir-se any rere any.

Formar part de l’entitat, segons explica el seu president, comporta diversos avantatges de cara a l’assessorament, a l’obtenció de subvencions i ajudes i a la resolució de qüestions que puguin sorgir a nivell de l’Ajuntament o d’altres àmbits, en els quals és més fàcil actuar si es forma part de l’ACEP que no pas com a comerç individualment.

Unes subvencions que, segons aclareix Tresserras, s’obtenen gràcies a formar part d’una associació com l’ACEP, ja que tant des de la Generalitat com la Diputació no se solen atorgar a comerços de forma individual.

El president de l’ACEP ha explicat també que, a banda de ser una reunió de portes obertes per informar als comerciants, també és una trobada per organitzar el nou calendari d’esdeveniments d’aquest nou any 2019.

Unes activitats que Tresserras encara no ha volgut avançar però ha aclarit que sí que es donaran a conèixer en el transcurs de la reunió d’aquest dilluns.

La trobada serà a les 15:00h a la part de dalt del Cafè de Palafolls.