radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

Informatiu NitDijous, 21:00-21:30
Blanes acollirà la Festa dels Súpers On Tour aquest proper mes de març
, / 732 0 0

Blanes acollirà la Festa dels Súpers On Tour aquest proper mes de març

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Blanes acollirà la Festa dels Súpers On Tour aquest proper mes de març

L’esdeveniment, popularitzat des de ja fa diversos anys a Catalunya, s’ha convertit aquest any en itinerant, i passa per diverses localitats catalanes sota el nom de Festa dels Súpers On Tour 2019.

Es considera l’esdeveniment infantil més gran d’Europa, i aquest cop es presenta en format d’un espectacle de dues hores de duració protagonitzat per la Família del Super3, els programes i les sèries del canal.

Durant l’acte, s’explica una història repleta de música i aventures, centrada sobretot en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, el municipi acollirà la Festa dels Súpers a la Ciutat Esportiva, inaugurada l’any 2011 i que el proper 30 març es convertirà en l’epicentre de l’àmbit lúdic infantil de les comarques gironines.

La proposta de la Festa dels Súpers On Tour s’allotja enguany en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, amb un aforament limitat, i amb una programació que inclou dues sessions en cada localitat, matí i tarda.

Els interessats en assistir a la Festa dels Súpers On Tour de Blanes ha de seguir el mateix procediment que en els altres actes de la gira, com és reservar les invitacions gratuïtes a través del web del Super3 els dies anteriors a la seva celebració en cada població.

Els assistents tindran localitats numerades que es poden seleccionar en el mateix moment en què fa la reserva de les seves entrades.

Les invitacions són totalment gratuïtes per a tothom, tant per als socis del Super3 com per als que no tenen el carnet del Super3. El consistori blanenc informa que, prèviament a la celebració de la  Festa s’informarà de la data a partir de la qual es podran començar a reservar les invitacions gratuïtes.

 

Foto de capçalera: TV3